2024. április 17., szerda
FONTOS

Fegyverrel próbálták megoldani a gyerekeik vitáját Okányban

Fegyverrel akart rendezni egy nézeteltérést gyermeke iskolatársának szüleivel egy okányi férfi.

Az egyik barátjával a család házához ment, ahol kiabálni kezdett, majd mikor az ott lakó nő kijött az épületből egy gázriasztó pisztollyal a levegőbe lőtt.

A két férfit a Terrorelhárítási Központ munkatársai fogták el, a rendőrség pedig őrizetbe vette őket.  Megelégelte egy okányi férfi, hogy gyermeke napok óta arra panaszkodik, hogy az egyik iskolatársa szidalmazza és bántja őt az iskolában. Az apa 2019. szeptember 11-én 20 óra körül az egyik barátjával, akinek a lánya szintén panaszkodott otthon, elment az érintett fiú szüleinek házához és hangosan kiabálni kezdett, szidalmazta és fenyegette az ott lakókat.

A fiú szüleivel és két testvérével volt otthon. Mikor a fiú édesanyja kijött a házból a férfi megöléssel fenyegette a nőt, majd a nála lévő gázriasztó pisztollyal a levegőbe lőtt. A nő visszarohant a házba, bezárta az ajtót és hívta a rendőrséget.

A két férfit a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el, majd előállították őket a Sarkadi Rendőrkapitányságra.

A rendőrség mindkettőjüket őrizetbe vette és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellenük.

Nézze meg ezt is:

„Bolondok napja! Boldog húsvétot!”

Interneten akart vásárolni, de csalás áldozata lett egy Békés vármegyei nő április 1-jén. Rögtön tudta, …