2024. április 19., péntek
FONTOS

Az ötödik helyen végzett az “Év fürdője” szavazáson a Gyulai Várfürdő

2016-ban második, 2017-ben és 2018-ban a harmadik, idén pedig az ötödik helyen végzett az “Év fürdője 2019” szavazáson a Gyulai Várfürdő.

A voksolás legerősebb kategóriájában a Gyulai Várfürdő lecsúszott a dobogóról, az első Harkány, a második Hajdúszoboszló, a harmadik Zalakaros és a negyedik Sárvár mögött. A fürdők három kategóriában versenyeztek egymással. A legnagyobb és legismertebb, valamint nagyvárosokban található fürdők “Az Év Fürdője 2019” kategóriában, a regionálisan ismert fürdők “Az Év Regionális Fürdője 2019”, míg a kis településeken található kis fürdők “A Helyiek Kedvenc Fürdője 2019” kategóriákban indulnak. Az internetes közönségszavazás célja évről-évre az, hogy a magyar fürdőkre irányítsa a figyelmet.

Kun Miklós kiemelte, a felmérés megmutatja, hogy a Gyulai Várfürdőt szeretik a vendégek. Hozzátette, biztató számára, hogy további nagy fürdőkhöz képest – Hévíz, Bükfürdő – háromszor több szavazatot kapott a gyulai létesítmény. Megyei szinten továbbra is az első helyet szerezte meg a Gyulai Várfürdő.

Kun Miklós elmondta, jövőre több területen próbálnak erősíteni a vendégek felé, hogy szavazzanak minél többen a Gyulai Várfürdőre.

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …