2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 09. 17.

Témák:

– Kedden Gyulára látogatott Áder János, Magyarország köztársasági elnöke. Látogatása során a Gál Ferenc Főiskolán, az intézmény hallgatói számára tartott előadást a klímaváltozással kapcsolatban. Az államfő a globális környezetvédelmi intézkedések mellett a magyarországi helyzetről is beszélt. Előadásában elmondta, Magyarország GDP-je az elmúlt időszakban úgy növekedett, hogy közben csökkent a károsanyag-kibocsátás.

– Kedden átadták az új kormányablakot, mely a békéscsabai vasútállomáson várja az ügyfeleket. Az eseményen Tuzson Bence államtitkár azt mondta, az állam és a közigazgatás alapvető feladata az, hogy erősítse a családokat, a gazdaságot és a magyar kultúrát.

– Harminc csapat főzött hagyományos ételeket a tizenötödik alkalommal megrendezett Országos Román Gasztronómiai Fesztiválon. A Várkertben a különféle pörköltek mellett desszertek is készültek.

– Aranyat ért Taután Dominik utolsó dobása a budapesti Ifjúsági Liga döntőn. A fiatal gyulai súlylökő ismét 17 méter feletti eredménnyel utasította maga mögé a mezőnyt legutóbbi versenyén.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …