2021. február 26., péntek
FONTOS

Rekordlátogatottság a nyári kulturális programokon

Nehéz ugyan megszámolni, mennyien vettek részt az Erkel Ferenc Kulturális Központ által szervezett nyári programokon, hiszen ezek többsége bárki által ingyenesen látogatható volt, vagyis nem szedtek jegyet – mondta a 3Témában Katona Katalin ügyvezető, aki kérdésünkre úgy fogalmazott, érezhetően többen látogattak ki ezekre az eseményekre. A nagy rendezvények, mint a Végvári napok, vagy a néptáncfesztivál mellett a Gyulai Nyári Korzó sorozatában nem kevesebb, mint 62 programot valósítottak meg.

Ha pontos látogatószámot nem is lehet mondani, de a rondella bevétele alapján lehet következtetni arra, hogy sikerült az idei nyár.

A gyulai képviselő-testület júniusban döntött arról, hogy újabb öt évvel meghosszabbítják Katona Katalin 2019. szeptember 30-ig szóló ügyvezetői megbízatását. Az érintett terveiről a 3Témában is nyilatkozott.

Az új színházi évadban összesen hat előadás lesz látható. Négy előadás szerepel a 2019/2020. évad gyermekbérlet sorozatában.

Nézze meg ezt is:

Pénteken is kedvezőtlen adatok születtek, 82 új fertőzött Békésben

13153-ról pénteken 13235-re emelkedett az új koronavírus fertőzöttek tavaly március óta nyilvántartott száma Békés megyében. …