2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 09. 19.

Témák:

– A minőség felé való elmozdulás biztosíthatja a jövőt a gyulai turizmus számára – így összegezhetők az idegenforgalmi egyesület közgyűlésének tanulságai. A tervezett városi fejlesztések mindenesetre ezt az irányt célozzák, de már a jelenlegi trend is erre mutat, hiszen idén a szolgáltatók úgy emeltek árakat, hogy a vendégszám nem csökkent.

– Idén is támogatja a cukorbeteg gyerekek iskolakezdését a Diaboló Alapítvány. Az általános iskolásokat 25 ezer forintt-tal, a felsőfokú tanulmányaikat kezdő, vagy folytató diákokat 50 ezer forinttal segítik. A diabéteszes fiatalok számára az elmúlt napokban adták át a “becsengető” program által biztosított összeget, illetve a Diaboló tarisznyát a gyulai gyermekdiabétesz szakrendelőben.

– Többek között ping-pong, sorverseny, lengőteke valamint sakk várta a résztvevőket a Pándy Kálmán Tagkórház Pszichiátria Rehabilitációs Részlegén. Az esemény jó alkalom arra, hogy ne csak levélben, vagy telefonon értekezzenek egymással a gondozottak, hanem személyesen is tudjanak beszélni.

– Jótékonysági gálát rendezett szombaton a Gyulai Nótakedvelő Nyugdíjasok Klubja. A neves előadók részvételével megvalósuló est kedvezményezettje a gerincbetegséggel küzdő, kétegyházi Dicsa Noémi.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 15.

Témák: – Péntek késő délután, a Százéves cukrászda udvarán tartott programismertető fórumon jelentette be Görgényi …