2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 09. 24.

– Ha kell, összefogunk, és alkotunk valami fontosat – hangsúlyozta Görgényi Ernő polgármester a negyven éves lila iskola kedd délelőtti ünnepségén. Az eseményre ellátogattak az intézmény régi diákjai és tanárai, Kozma Antal alapító igazgató azt mondta, teljesültek a kezdetekkor megfogalmazott célok.

– Idén is megrendezték a “Biztonság hete” országos programsorozat megyei rendezvényét Békéscsabán. A megjelent fiatalok különböző játékos vetélkedőn vehettek részt, miközben hasznos ismereteket, tanácsokat kaphattak a biztonságos közlekedéssel kapcsolatban.

– A magyar irodalom, zeneművészet és közoktatás kategóriák három jelöltjét, valamint kilenc kiváló vállalkozót díjaznak a megyei Príma Gálán – tájékoztatott Nagy Mihály László, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének megyei elnöke. Az idei gálának péntek este a Vigadó ad otthont.

– Horváthné Kriczki Zita amatőr képzőművész gravírozott üvegtárgyait mutatták be az elmúlt napokban a Gyulavári Kastélyban. A kiállítást Orosházáról hozta magával az alkotó, ezután pedig Hódmezővásárhelyen fogja bemutatni díszített, kézműves munkáit.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …