2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 09. 26.

Témák:

– Önerőből végzi el a város a Tiborcz utca felújítását, ha két éven belül nem sikerül pályázati forrást találni rá. Az erről való döntés a csütörtöki képviselő-testületi ülésen született meg. Szó esett továbbá a város első féléves gazdálkodásáról, valamint a Gyulai Szakképzési Centrum, illetve a Gyulai Tankerületi Központ beszámolója is elhangzott a jelenlegi önkormányzati ciklus utolsó ülésén.

– Energiahatékony önkormányzat címet nyert Gyula, az elismerést szerda délután vette át Görgényi Ernő polgármester a Parlamentben.

– Szerdán, a városi könyvtárban mutatták be a pilóta, Dobos István életéről szóló könyvet. Az eseményen kiosztották a Firtosi József Dezső-díjat, mellyel ebben az évben Gyarmathy Zsoltné nyugalmazott pedagógus városért és oktatásért végzett munkáját ismerték el.

– Egyre jobb körülmények között mozoghatnak a gyulai fiatalok – hangzott el a sportiskola szerda délutáni tanévnyitóján. A Gyulasport keretein belül idén több, mint 460 gyerek jár atlétika, kézilabda, kosárlabda vagy labdarúgó edzésekre.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …