2020. április 8., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 09. 27.

Témák:

– Elismerést kaptak azok a gyulaiak, akik a legtöbbet tették azért, hogy környezetük szép legyen. A városházán számos kategóriában díjazták a legjobbakat.

– Jogilag is alkalmas a Magyar Kormány és az Airbus beruházásához a gyulai déli ipari terület. Erről a szeptemberi képviselő-testületi ülésen döntött a grémium, amikor elfogadták az ezzel kapcsolatos helyi építési szabályzat módosítását.

– Huszonhetedik alkalommal rendeztek szüretet a Németvárosi Óvodában. Az esemény legfontosabb célja az volt, hogy ápolják a helyi hagyományokat.

– 22 képet mutat be első kiállításán Bak Sándorné, akinek alkotásai közel két héten keresztül díszítik a gyulai postagalériát. A rajz szakkollégiumi végzettségű pedagógus többféle technikát is alkalmaz munkái során, legközelebb azonban az olajfestés áll hozzá.

– Idén is közlekedési hetet rendeztek a Béke sugárúti óvodában. A rendezvény azt a célt szolgálja, hogy a gyerekek már óvodás korban megismerkedjenek a körforgalomban való közlekedés alapvető szabályaival, táblákkal és jelzésekkel.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2020. 04. 02.

Témák: – Új weboldalt hozott létre a Békés Megyei Önkormányzat „bekesmegyeosszefog.hu” címmel. A cél az, …