2024. április 20., szombat
FONTOS

A gyulai Vigadóban adták át az idei Prima-díjakat

Immár 14. alkalommal rendezte meg a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Békés megyei szervezete a megyei Prima-gálát. Idén Gyulán, a Vigadó adott otthont az eseménynek, ahol átadták a megyei Prima-díjakat,valamint a Kiváló vállalkozó elismeréseket.

A megjelenésük, ismertségük, szakmai minősítésük mellett figyelembe vették azt is, hogy valamilyen tudományterület, sport vagy kultúra képviselője milyen mértékben járul hozzá a közösség értékeinek gyarapításához. Nagy Mihály László, a VOSZ Békés megyei elnöke a korábbi elnök Demján Sándorról emlékezett meg röviden.

Idén az irodalmi Prima-díjat a Bárka folyóirat szerkesztősége vehette át. Az idei VOSZ gálán felléptek a mezőberényi „Leg a láb” Alapfokú Művészeti Iskola táncosai. A műsorukat követően pedig átvehették a közoktatási Prima-díjat.

A program folytatásában a Kiváló vállalkozó-díjak átadása következett. Az elismerést elsőként Balogh László gyulai cukrászmester vehette át. Kiváló vállalkozó-díjat vehetett át Bereczki Albert, a Texa Kft. ügyvezetője, Bozó József, a Kígyós Agrár Kft. ügyvezetője, Cserenyecz Lajos, az Orosenergo Kft. ügyvezetője, Lipták Pál István építményszigetelő egyéni vállalkozó, Szeidler Zsolt, a Zsadányi SZM Bisztro tulajdonosa, Pikó Csaba, a Golden Palett Kft. ügyvezetője, illetve Csőke Péter kőfaragó mester. Kiváló vállalkozó-díjban részesült Bukovinszky Béla, a Szent András sörfőzde ügyvezetője is, aki a budapesti vállalkozók napján képviseli Békés megyét.

A megyei zeneművészeti Prima-díjat ebben az évben a Gyulai Erkel Ferenc Vegyeskar vehette át. Az eseményen a különböző megyékből érkező VOSZ-vezetők köszöntötték a megyei szervezetet két évtizede vezető Nagy Mihály Lászlót és feleségét. A 14. alkalommal életre hívott VOSZ gálát ez alkalommal is fogadás zárta.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …