2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 10. 09.

Témák:

– Komoly forrásokhoz jut még az idei évben a Gyulai Várfürdő – jelentették be a szerda délelőtt megtartott, helyszíni sajtótájékoztatón. A 2,5 milliárd forintos támogatásból a gyógyvizes medencék és a hozzájuk tartozó épületek, a “Gyermekparadicsom” vizes játszótér, új és nagyobb gyermekmedencék, valamint egy csúszdapark létesítése, és a csúszdás medence átalakítása valósulhat meg.

– Filmvetítéssel, fotókiállítással és koncerttel kezdődött meg kedd este a Gyulai Várszínház kamaratermi programsorozata. A színpadot ezúttal a Fourtissimo Jazz Orchestra foglalta el.

– Közel 900-an látták Gyulán a Toldi film premierjét, a közönség visszajelzése pedig pozitív volt – mondta Baranyai Tamás, a film rendezője 3Téma című műsorunkban. Október 14-től Toldi hét lesz a Várszínház Kamaratermében, ahol 8 vetítést is terveznek a nagy érdeklődésre való tekintettel. Nézőink várhatóan november végén a Gyula TV-ben is láthatják a Toldit.

– Összetartó közösség alakult ki Gyulán, a Temesvári úti idősek klubjában. Az ide kötődő nyugdíjasok a napokban ünnepelték az idősek világnapját.

– A megengedettnél jóval gyorsabban hajtó autósokat mértek be a sebességmérő műszerek Békéscsabán. A rendőrség ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy a gyorshajtás növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …