2024. április 19., péntek
FONTOS

Hét baleset, tíz sérült a megyében

Kaszaper Mezőkovácsháza

Egy nap alatt hét közlekedési balesetben tízen sérültek meg. Az egyik sérült életét vesztette, hárman súlyos sérüléssel kerültek kórházba.

Békés megyében, 2019. október 11-én hét személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gádoroson, 8 óra 15 perc körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

Negyed órával később Gyomaendrődön, a Kossuth utcában egy személygépkocsi nekiütközött egy háromkerekű kerékpárjával az úttest szélén álló nőnek. A nő az úttestre esett és súlyosan megsérült.

Szarvason, a Móra Ferenc utcában, 11 óra körül elesett és súlyos sérülést szenvedett egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfi.

Békéscsaba külterületén, 14 óra után néhány perccel lesodródott az útról és árokba borult egy személygépkocsi. A balesetnek három könnyű sérültje van.

Csanádapáca külterületén, 16 óra 45 perc körül személygépkocsi kisteherautóval ütközött, a személygépkocsi vezetője könnyebben megsérült.

A Mezőkovácsháza és Kaszaper közötti úton, 17 óra 20 perckor összeütközött egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi. A személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette, a teherautó sofőrje súlyosan megsérült.

Orosháza külterületén, 19 óra 10 perckor egy személygépkocsi elsodort egy kerékpárost, a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

Nézze meg ezt is:

A lakosságtól várta a javaslatokat a rendőrség az április 19-ei speedmarathonra

  Idén is megrendezi a rendőrség a Speedmarathon akciót, ahova a lakosságtól várták a javaslatokat, …