2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 10. 17.

Témák:

– A Szigeterőd, a várfürdő, az ipari beruházások és a közlekedési infrastruktúra fejlesztése hozhatja a legnagyobb változást a következő öt évben. Csütörtök délután a városvezetés sajtóbeszélgetésen értékelte a választás tanulságait, de szó esett a következő időszak terveiről is.

– Az élménypedagógiai módszerekről esett szó a megye oktatási intézményeiben rendezett őszi pedagógiai napokon. Az Erkel Ferenc Gimnáziumban Farkasné Csató Katalin tartott bemutató tanórát arról, hogyan lehet játékos, interaktív módszerekkel összefoglalni és számon kérni kilencedik osztályban.

– Az 56-os gyulai veteránok tiszteletére rendeztek találkozót a Gyulavári Kastélyban. Az eseményen megemlékeztek M. Szabó Andrásról, Gyula 56-os polgármesteréről is, akinek tiszteletére kiállítással készült az Október 23 Alapítvány.

– Nemzetiségi gyermekműsorok, mustkóstolás, valamint szőlőlopás várta azokat, akik ellátogattak szombaton a Göndöcs kertbe. A németvárosi szüretet már több éve megrendezik a városban, ahol többek között a régi eszközökkel, valamint játékokkal találkozhatnak a megjelentek.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 15.

Témák: – Péntek késő délután, a Százéves cukrászda udvarán tartott programismertető fórumon jelentette be Görgényi …