2024. április 20., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 10. 21.

Témák:

– Összesen 18 gyulai és békéscsabai gimnázium, szakközépiskola és szakgimnázium állított ki az immár harmadik alkalommal megrendezett továbbtanulási börzén, a művelődési központban. Az eseményen a 7. és 8. osztályos tanulók látványos bemutatókon és szakmai előadásokon is részt vehettek annak érdekében, hogy könnyebben eldönthessék, milyen intézményben folytassák tanulmányaikat.

– Olaj vászon technikával készültek azok a képek, melyeket a gyulai művelődési központ földszinti aulájában tekinthet meg a közönség. Megyeri-Horváth Gábor képzőművész munkáin aktok, tájak és enteriőrök láthatók.

– Tökfaragás, őszi kézműves játékok, sütőtök. Emellett még számtalan szórakozási lehetőség volt adott a Mágocsi úti óvoda “Tök jó mulatságán”. Az őszi témahét záróeseményét jelentő programra közel 100 gyermek érkezett családjával.

– Udvari játékokra gyűjtött jótékonysági családi napján a Református Általános Iskola és Óvoda. Az Eszter-Lánc Alapítvánnyal közösen rendezett programon gyermekműsorok szórakoztatták a legkisebbeket, szüleiket pedig tombola és házi sütemény verseny várta.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 16.

Témák: – Az utolsó gyulai Auschwitz-túlélő fia, Diósi Lajos beszélt többek között a helyi zsidóság …