2024. április 24., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 11. 04.

Témák:

– Számos ember úti célja volt Gyula az őszi szünetben. Ebben az időszakban az Erkel hotel teltházzal működött, november elsejétől harmadikáig több, mint 2500 vendégéjszakát regisztráltak. A Gyulai Várfürdőben egy általános időszakhoz képest megduplázódott a látogatószám.

– A közelmúltban nyitották meg Keresztesi Franciska “A Nő” című festménykiállítását a Pándy Galériában. Az elmúlt évtizedekben készített 21 alkotás a gyengébbik nem életszakaszainak egy-egy pillanatát mutatják be.

– Eseménydúsnak ígérkezik az év utolsó két hónapja a gyulai könyvtárban. Dézsi János igazgató az előttünk álló eseményekről beszélt.

– Novemberig a kültéri sportágakban mérték össze tudásukat a város fiataljai, a gyulai diáksport rendezvények ezután beltéri eseményekkel folytatódnak. Az általános és középiskolás tanulók csapatai legközelebb futsal kupán mérik össze tudásukat, de úszóversenyt is rendeznek novemberben.

– Három óra alatt több mint hatvan gyorshajtót mért be a rendőrség traffipax készüléke a 44-es számú főúton, Békéscsaba és Kondoros között. A szabálysértő autóvezetők közül többen is 130 km/óra feletti sebességgel hajtottak.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 18.

Témák: – Észt napot tartottak a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán. Az eseményre ellátogatott Raul …