2024. április 16., kedd
FONTOS

Számos ember úti célja volt Gyula az őszi szünetben

Telt házzal működött az őszi szünetben a gyulai Erkel hotel. A legnagyobb érdeklődés november elsejétől harmadikáig tartott, ekkor, a három napos hosszú hétvégén több, mint 2500 vendégéjszakát regisztráltak.

Boros Zoltán elmondta, ebben az időszakban a családosok érdeklődtek leginkább a szálloda iránt. A vendégek 95 százaléka belföldről érkezett. A jövőbeni foglalási adatok is figyelemre méltók, hiszen a Hunguest Hotel Erkel jelenleg már az utolsó szobáit értékesíti a karácsonyi, szilveszteri időszakra.

Az őszi szünet kiemelt időszaknak számít a Gyulai Várfürdő életében is. Ilyenkor évről-évre egyre magasabb az AquaPalota látogatottsága, ekkor elérik a létesítmény kihasználtságának a felső határát. Elmondható, hogy a fürdőbe a családosok érkeztek nagyobb számban.

Kun Miklós kiemelte, november 11-től november 15-ig zárva lesz az AquaPalota. Ekkor fogják elvégezni a vízcserét, illetve az alapvető karbantartási munkálatokat. Az előző években ez a folyamat egy hétig tartott, most első alkalommal, 5 nap alatt fogják végrehajtani ezt a műveletet.

Nézze meg ezt is:

Megújult a kispiac, már tervezik a folytatást

  Szombat délelőtt már a felújított törökzugi kispiacon jelenthette be Vigné Fábián Diána és Kónya …