2024. április 24., szerda
FONTOS

Négy településen tart toborzót a rendőrség

Gyomaendrődön, Mezőkovácsházán, Szarvason és Gyulán is várják a rendőrök a hivatásos szolgálat iránt érdeklődőket.

Békés megyében is folyamatosan várja a rendőrség a rendőri hivatás iránt érdeklődők jelentkezését.

A rendőrök a következő napokban több településen is tartanak tájékoztatót a hivatásos szolgálatról, a rendőrség feladatairól, a rendőrök munkájáról.

A Gyomaendrődi Járási Hivatalban 2019. november 8-án 9 és 10 óra között, míg a Mezőkovácsházi Hunyadi János Gimnáziumban 9 és 12 óra között lehet információt kérni a rendőrség szakembereitől a jelentkezés feltételeiről.

Ezután, 2019. november 12-én 10 óra és 11 óra között a Szarvasi Járási Hivatalba, 2019. november 13-án 9 óra és 10 óra között a Mezőkovácsházi Járási Hivatalba, majd 2019. november 14-én 9 óra és 12 óra között a Gyulai Járási Hivatalba látogatnak el a rendőrség munkatársai, akik a rendészeti oktatásról tájékoztatókkal, információkkal, illetve a rendőri pálya iránt érdeklődőknek tanácsadással is szolgálnak.

A rendőri munkáról és a jelentkezés feltételeiről a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatánál is lehet érdeklődni a következő telefonszámon: 66/ 523-700. Emellett Békés megye valamennyi rendőrkapitányságán és határrendészeti kirendeltségén is fogadják a jelentkezőket.

A Facebookon pedig a „Legyél Te is rendőr” profil naponta friss posztokkal mutatja be az érdeklődőknek a rendőri munka különböző szakterületeit.

Nézze meg ezt is:

Köztéri szemeteseket rongált meg és parkoló kocsikat karcolt össze egy férfi Gyulán

  A rendőrök a bejelentés után a helyszín közelében elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Több …