2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 11. 14.

Témák:

– “Polgári és büntetőjogi felelősség az egészségügyi gyakorlatban” címmel tartottak konferenciát csütörtökön, a Gyulai Törvényszéken. Az ötödik alkalommal életre hívott orvos-jogász tanácskozás jó alkalom arra, hogy áttekintsék, értékeljék egymás munkáját, és próbáljanak válaszokat megfogalmazni a felmerülő kérdésekre.

– Idén összesen 272 mézminta érkezett az Év Kiváló Magyar Méze elnevezésű versenyre, melynek csütörtökön zajlott az első körös, érzékszervi zsűrizése. A beküldött minták közül a legtöbb az akác volt, a tavalyihoz képest pedig kevesebb napraforgóméz érkezett.

– Csuta György festőművész Pillanatok 3 című kiállítását nyitották meg november 12-én a művelődési Központban. Kollekcióját nem először láthatja a közönség, az elmúlt években készült munkái különleges pillanatokat mutatnak be az érdeklődők számára, mely tárlat december 9-ig látható.

– A jó idő és a megfelelő gépesítés is segíti a Gyulai Közüzemi Kft munkatársait az őszi kertészeti munkák elvégzésében. A legtöbb feladatot ilyenkor a lehullott lombok összegyűjtése jelenti. A cég üzemvezető helyettese arra is felhívta a figyelmet, hogy a magántulajdonban lévő ingatlanok előtti területen már az érintetteknek kell gondoskodni arról, hogy rend legyen.

 

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …