2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 11. 18.

Témák:

– A tervezett ütemben zajlanak az M44-es gyorsforgalmi autóút Kondoros-Békéscsaba közötti szakaszának munkálatai. A békéscsabai csomópontot jelentő, turbó körforgalomnál már jól látható, hogyan osztja szét a forgalmat a pályamű a 44-es, valamint a 47-es számú főúton és az új M44-en közlekedők között. A 17,6 km-es szakasz várhatóan 2021 január végére készül el!

– Újonnan kiadott elismeréssel, az Örökség és Élmény díjjal ismerte el a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont tevékenységét a Heritage Hotels of Europe szállodaszövetség. Idén második alkalommal díjazta tagjait a nemzetközi szakmai szervezet, az elismeréseket vasárnap délután adták át.

– Nagy elhivatottságra van szükség ebben az ágazatban – hangzott el a szociális munka napjának péntek esti, gyulai ünnepségén. Az eseményen a kistérségi intézmény valamennyi egysége megjelent.

– Az anya-gyermek interakció sérüléséről, a játék fontosságáról és az iskolai alkalmasság kérdéseiről tartottak szakmai előadásokat a gyulai Koramentorházban. A pénteki esemény a koraszülött világnapi programsorozat első állomása volt.

– A Fogi Gyermekszínház új bemutatójára rekordszámú, több, mint 1000 óvodás és kisiskolás érkezett, így egy nap alatt 3 előadást tartottak. Az elvarázsolt egérkisasszony című élő szereplős darab is egy jó példa arra, hogy a fiatalabb korosztály számára egyfajta képzeletvilágot teremtsenek.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …