2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 11. 19.

Témák:

– “Értékteremtő tudomány” címmel tartott közös konferenciát a Gál Ferenc Főiskola Egészség- és Szociális Tudományi Kara és a Békés Megyei Ápolók Egészségéért Alapítvány. Az előadók amellett, hogy kiértékelték kutatási eredményeiket, szót ejtettek arról is, hogyan alakítható át az egészségügyi képzés, és milyen módon kezelhető a szakemberhiány.

– A koraszülöttekért gyűltek össze a lilára festett Almásy-kastélynál november 17-én, vasárnap. A Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány ebben az évben is programokkal várta a családokat.

– A kertészkedés előnyeit, valamint egészségügyi hatásait mutatták be a gyerekek számára a gyulai Implom iskolában. A diákok játékos feladatok során ismerhették meg az alapokat, hogyan ültessék, gondozzák a növényeket.

– Idén a Mézga család bemutatásának 50. évét ünnepelve, a 85 éve született Nepp Józsefre emlékezett a Rajzfilmünnep. Így többek között Mézga, valamint és Dr. Bubó maratonnal várták a gyerekeket a Gyulavári Kastélyban. A rendezvény célja, hogy közösségi élmény legyen a rajzfilmnézés, és felhívja a figyelmet a magyar rajzfilmes kultúrára.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 15.

Témák: – Péntek késő délután, a Százéves cukrászda udvarán tartott programismertető fórumon jelentette be Görgényi …