2022. január 23., vasárnap
FONTOS

Hét baleset történt kedden Békés megyében

Békés megyében, 2019. november 19-én hét személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Szarvason, a Tessedik Sámuel utca és a Béke utca kereszteződésében, 6 óra 20 perckor személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A kerékpáros nő egy gyermeket vitt, a balesetben mindketten könnyebben megsérültek.

A 44-es főút Békéscsaba és Kondoros közötti szakaszán, 11 óra körül egy tehergépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött egy személygépkocsival. A személygépkocsi vezetője életét vesztette, a tehergépkocsi sofőrje súlyosan megsérült.

Orosházán, a Kossuth Lajos utca és a Lehel utca kereszteződésében, 11 óra 15 perc körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros súlyosan megsérült.

Békéscsabán, az Andrássy úton, 14 óra után néhány perccel egy kistehergépkocsi motorkerékpárossal ütközött, a motor vezetője súlyos sérülést szenvedett.

Vésztőn, a Kossuth utcában, 15 óra 30 perc körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros könnyebben megsérült.

Csorváson, a Kisfaludy utcában, 15 óra 45 perckor egy tolató személygépkocsi kerékpárost ütött el, a kerékpáros nyolc napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

Orosházán, a Táncsics Mihály utcában, 20 óra 15 perc körül személygépkocsi motorkerékpárossal ütközött, a motor vezetője súlyosan megsérült.

Nézze meg ezt is:

Figyelmetlenség vezetett ütközéshez Sarkadon, Békésen és Békéscsabán

Békés megyében 2022. január 19-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a …