2022. július 7., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 11. 21.

Témák:

– Sokat ér az Almásy kastélynak az a nemzetközi elismerés, melyet a napokban vehetett át Bécsben Dombi Ildikó ügyvezető. A gyulai látogatóközpont olyan díjat nyert, melyet egy 13 európai országot tömörítő szervezet ítélt oda.

– Kilencedik alkalommal rendezte meg időseknek szóló népművészeti vetélkedőjét a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézménye. Az verseny fő témája idén a hímzés volt. Gyuláról több klub nevezett a versenyre, a környékbeli településekről érkezőkkel együtt összesen 11 csapat mérte össze tudását.

– A hagyományoknak megfelelően, a zeneiskola 44 növendéke egy hangverseny keretében, ebben az évben is számot adott ismereteiről. Az est folyamán minden, az iskolában tanulható hangszer megszólalt.

– Pénzhamisítás bűntette miatt emelt vádat 6 dombegyházi személlyel szemben a Békés Megyei Főügyészség. Ők 2018 novemberében 160.000 forintnak megfelelő hamis pénzt készítettek.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2022. 07. 01.

Témák: – Semmelweis-napi ünnepséget tartott a gyulai önkormányzat és a Gyulai Alapellátási Intézmény csütörtök délután, …