2024. április 20., szombat
FONTOS

4 csapat versengett a 24 órás vetélkedőn

Csütörtök délután 4 órakor ismertették az idei 24 órás vetélkedő első feladatait a román gimnáziumban, a felvételen látható csoport itt már el is kezdte a közös gondolkodást.

Az esemény korábban a gyulai gimnáziumok egymás közötti versenyéről szólt, a november 21-én kezdődő versenyen azonban már vegyes csapatok alakultak ki, melyeket véletlenszerűen sorsoltak ki a szervezők. A vetélkedőn összesen 4 csapat versengett egymással. Ők segítséget is kaptak olyanoktól, akik már több éves tapasztalattal érkeztek.

A programon egy csapatban 24 diák versenyzett, a szervezőkkel, a segítőkkel és a zsűrivel együtt közel 120 fős rendezvénynek biztosított helyet a vetélkedő idei központja. A zsűritagok elsősorban a kreativitást értékelték.

A tavalyi év tapasztalatai alapján a szervezők némi változást építettek be a versenybe, 24 óra helyett 20 óráig tartott a vetélkedő, de a hagyományokra való tekintettel továbbra is 24 órás vetélkedő néven fut a gyulai diákok egyik legnépszerűbb programja.

A külső helyszíneken összeállított feladatoknak többek között az is célja volt, hogy a kollégista tanulók -gyulai diáktársaik segítségével- jobban megismerhessék a várost.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …