2022. január 27., csütörtök
FONTOS

Kézjegy: Tövisháti József kosárlabdaedző

Büntetődobásnál nem nagyon lehet hibára kényszeríteni Tövisháti Józsefet, aki idén vonult nyugdíjba. A sokak által ismert kosárlabda edző tanítványai közül később többen is az NB I.-ben szerepeltek, de sokan köszönhetik neki a sportág szeretetét. Ezt tanítványa, Marschal Ákos mondta, aki ma már szintén edzősködéssel foglalkozik.

Tövisháti József 1973-ban kezdte edzői pályafutását. 1996-tól 2015-ig vezette a Gyulai Color Kosárlabda Egyesület férficsapatát. Józsi bácsi regnálása alatt élte a gyulai kosárlabdázás a fénykorát, háromszor is az NB II-es bajnokság harmadik helyén végzett az általa irányított gárda. Az idei szezonkezdetkor a Gyulasport is elismerte a nyugdíjba vonuló tréner munkásságát.

Legújabb Kézjegy című műsorunkban Tövisháti Józsefet ismerhetik meg nézőink, aki nem is olyan régen hagyott fel az aktív kosárlabdázással, hiszen pár éve még játékos-edzőként is pályára lépett a gyulai felnőtt csapatban.

Nézze meg ezt is:

Újra reneszánszát éli Magyarországon a pálinka

A 2008-as magyar pálinkatörvény újraszabályozta, hogy mit nevezhetünk pálinkának. Csak Magyarországon termett, feldolgozott és desztillált, …