2022. január 20., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 11. 29.

Témák:

– Az 56-os forradalom és szabadságharc emlékét ápoló programsorozatba kezdett az Október 23-a alapítvány. Az M. Szabó András egykori gyulai polgármester alakját a középpontba állító első eseményre pénteken, Gyulaváriban került sor.

– Nagy reményeket fűznek a térség termelői a gyulai mézes üzlethez. A Kapus-hídnál található bolt nemcsak a kóstolásnak és a mézhez köthető termékek árusításának ad teret, hanem marketing szempontból is van jelentősége.

– Az egészség jegyében rendezték meg a Salátanapot az Erkel gimnáziumban. A diákok maguk állították össze a gyümölcs- és salátatálakat, melyeket az esemény végén zsűri pontozott. Az osztályok közötti versenyen nem csak ételt készítettek a tanulók, hanem ügyességi versenyeken is összemérték tudásukat.

– Hétfő este 6 óráig jelentkezhetnek a térség turisztikai szolgáltatói, szállásadói a Turizmus Akadémia helyi rendezvényére. Az Erkel Hotelben segítséget nyújtanak a speciális célcsoportok sajátos igényeinek megismeréséhez, és ezáltal a fogadásukhoz való felkészüléshez.

– Békés megyében ellenőriztek két román teherautót a NAV munkatársai, melyek a megengedettnél kétszer több árut szállítottak, ráadásul szabálytalanul. A hűtés nélkül szállított hét tonna félsertést meg kellett semmisíteni.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2022. 01. 14.

Témák: – Századik iskolaként csatlakozott a Honvéd Kadét Programhoz a Gál Ferenc Egyetem békési technikuma. …