2022. január 25., kedd
FONTOS

35 éves a Székely Aladár Fotóklub

35 éves a Székely Aladár Fotóklub, ez alkalomból halhatták az Illúzió Zéró zenekar előadását a Kohán Képtárba látogatók. Az évfordulón egy gyűjteményes kiállítást nyitottak meg az elmúlt hétvégén, ahova a fotóklub tagjai hozták el legjobban sikerült képeiket. Orosz Istvánné két fotóval érkezett, ő már gyerek kora óta érdeklődik a fotográfia iránt.
int_néni

A kiállításmegnyitón Kónya István alpolgármester is köszöntötte az alkotókat. Beszédében elmondta, a Székely Aladár Fotóklub hamarosan bekerülhet a Gyulai Települési Értéktárba.

Bánfi Barnabás, a Székely Aladár Fotóklub elnöke az évforduló mellett a csíkszeredai Prisma Fotóklubbal fennálló 31 éves együttműködésre tért ki, ennek köszönhetően a jelenleg kiállított 70 kép közül 10 határon túli alkotóktól érkezett. .

A 35 éves évforduló alkalmából Katona Péter, a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének regionális alelnöke díszoklevelet adott át a Székely Aladár Fotóklubnak. A Kohán Képtárban kiállított fotók egészen január 26-ig láthatók.

Nézze meg ezt is:

803 új fertőzött három nap alatt Békés megyében

A hétfői adatok alapján az elmúlt három napban 803 új esettel 42274-re nőtt a Békés …