2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 12. 04.

Témák:

– Minden szállásadónak regisztrálnia kell a Magyar Turisztikai Ügynökség által újonnan bevezetett elektronikus adatszolgáltató rendszerébe. A magán szálláshelyek esetében ezt legkésőbb 2019. december 31-ig tehetik meg a vendéglátók. A változtatás célja, hogy 2030-ra digitális alapokon működjön a turizmus.

– Az ép és a sérült emberek közötti kapcsolat elmélyítését segítette a keddi program a világóránál. A fogyatékosok világnapjának gyulai eseményén az Esély Pedagógiai Központ tanulói kaptak főszerepet.

– Fennállásának 70. évfordulóját ünnepelte a hétvégén a Nicolae Balcescu Román Gimnázium. Az esemény többek között alkalmat teremtett arra, hogy egy olyan fotókiállítást mutassanak be az érdeklődők számára, mely az elmúlt 70 év történetét foglalja magába.

– Soha nem látott egyiptomi képeket láthattak azok, akik ellátogattak a napokban a gyulai könyvtárba. Pécsi Ágnes egyiptológus ezúttal arról tartott prezentációt, hogy a királysírokban, múzeumokban, nemesi sírokban, valamint a kézművesek völgyében engedélyezték a fényképezést, így a saját képeit hozta el a fürdővárosba.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …