2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 12. 06.

Témák:

– Közel hatvan többszörös véradót köszöntött a Magyar Vöröskereszt Gyulai Területi Szervezete. A jubilálók közül ketten immár száz alkalommal adtak vért, ezzel is segítve embertársaikon. A csütörtöki rendezvényen a donorok mellett a segítő intézményeket is díjazták.

– A várfürdő, az Erkel kórus és a könyvtár is települési értéktár része lett – döntött a városi bizottság legutóbbi ülésén. A szervezet elnöke, Kónya István elmondta, mindhárom esetben arról döntöttek, hogy továbbítják ezeket a megyei értéktár felé.

– Vintage Karácsony címmel nyílt kiállítás a gyulai Tájvízházban. A kiállítóhelyen minden decemberben adventi témájú kiállítással készülnek, ezúttal nyolc alkotó hozta el munkáit.

– Többek között csokoládés, áfonyás, málnás, illetve bodzával ízesített mézzel is találkozhat az, aki ellátogat a hétvégén a Gyulai Méz- és Mézeskalács-fesztiválra. Az esemény évekkel ezelőtt azzal a céllal jött létre, hogy megpróbálják a méhészeket arra ösztönözni, hogy a minőségi termékeiket próbálják minőségi köntösbe öltöztetni.

– Túlterhelt utánfutóval közlekedett az a járműszerelvény, melyet az M44-es autóúton, a kardosi pihenőhely közelében ellenőriztek a rendőrök.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …