2020. szeptember 26., szombat
FONTOS

Négy baleset történt a megyében

Békés megyében, 2019. december 7-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, a Nürnbergi utca és az Ajtóssy Albert utca kereszteződésében, 8 óra 15 perc körül egy személygépkocsi összeütközött egy elektromos kerékpárral közlekedő férfival, aki elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Csabacsűdön, a Szabadság utca és az Iskola utca kereszteződésében, 8 óra 30 perc körül egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget és nekiütközött egy kerékpáros férfinak. A mentők a biciklist súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Néhány perccel később, Nagyszénás külterületén egy személygépkocsi elütött egy őzet, majd letért az útról és fának ütközött. A balesetben a jármű egyik utasa könnyebben megsérült.

Szarvas külterületén, 16 óra 15 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról, majd megállt egy mezőgazdasági területen. Az autó vezetője és utasa is könnyű sérülést szenvedett.

Nézze meg ezt is:

Négy baleset, hét sérült Békés megyében

Szeptember 20-án, vasárnap négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.   …