2020. október 19., hétfő
FONTOS

Szabadulószoba várja az Almásy-kastély látogatóit

2018 decemberétől egyedi környezetben, a gyulai vár borozójában alakítottak ki fiatalok számára szabadulószobát “Kulcskereső” címmel. Először a két ünnep között kedveskedtek a családoknak ezzel az új attrakcióval. Ennek a garantált programnak a folytatásaként az év végéhez közeledve hasonló attrakcióval várják ezúttal a felnőtteket. A “Rejtély a kastélyban” című játék az Almásy-kastély borospincéjében várja majd az érdeklődőket december 27-től.

A berendezés kialakítása még folyamatban van. A helyszín sokaknak ismerős lehet, hiszen ebben a helyiségben tartják minden hónap első szombatján a pincetárlatot. Szilágyi Sándor kiemelte, mivel az állandó tárlat egyik legnagyobb erénye, hogy a cselédség mindennapjaiba és ünnepeibe enged betekintést, így ebben az új attrakcióban is majd ez a történetszál játssza a legnagyobb szerepet. A feladványok nehézségi szintje erősebb lesz a várbelinél.

A “Rejtély a kastélyban” című játék 2020 januárjától már a garantált programok között fog szerepelni. A szabadulószobába minden hónap harmadik szombatján várják az érdeklődőket, előzetes regisztrációt követően.

Nézze meg ezt is:

A belgyógyászat felől is be lehet menni a csabai tagkórházba

A Réthy Pál Tagkórház Gyulai út 18. sz. alatti telephelyén, október 19-től, munkanapokon, 6.30 és …