2022. január 25., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019.12.19.

Témák:

Január elsejétől 50 megváltozott munkaképességű ember vállalhat munkát Békéscsabán, a Főnix MMK fióktelephelyén. A csütörtöki, helyszíni sajtótájékoztatón elhangzott, 2020 első negyedévében a foglalkoztatottak száma akár 150-re is nőhet. A jövőben a megye további négy településén, köztük Gyulán is létesülhet hasonló telephely.

 

A művelődési központban rendezték meg a családsegítő központ karácsonyi ünnepségét. A programon az ajándékokkal megtöltött cipősdobozok is gazdára találtak.

 

Immár 16. alkalommal rendezte meg a Békés Megyei Művészeti és Kulturális Egyesület a Karácsonyi Táncgálát. A látványos eseményen Gyula és Békéscsaba tánciskolái, tánccsoportjai, együttesei léptek fel legjobb műsorszámaikkal.

 

Sírdogál a gyermek Isten címmel adott koncertet Gyulán a Tercina együttes. A formáció az évek során számos neves színésszel dolgozott együtt, a gyulai koncerten Pápai Erika volt a vendégük.

 

Már most lehet nevezni a jövő évi, gyulai pálinkaversenyre. A versenyen indulóknak bérfőzető és magánfőző kategóriában fajtánként minimum 2x 0,35 liter versenymintát kell beküldeniük.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2022. 01. 19.

Témák: – “Láttuk az ő csillagát napkeleten, és eljöttünk, hogy imádjuk őt.” Máté evangéliumából származik …