2024. április 23., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 12. 20.

Témák:

– Orvosszállót alakítanak ki a volt, Kárpát utcai gyermekosztály épületében. A napokban jelent meg az a kormányhatározat, miszerint támogatják az elképzelést, így 2022 márciusáig kell elkészíteni a terveket.

– Karácsonyi ünnepséget szerveztek a Békés Megyei Központi Kórházban. A karácsony közeledtével a kórházi dolgozók adományokkal is készültek, legfőképp beteg gyermekek számára.

– Az előadásain résztvevő gyermekek száma alapján ad támogatást a koraszülötteket segítő alapítványnak a Tick-Tack Bábszínház. Fizi Miska legújabb kalandjaival a napokban a városi egyesített óvodákban ismerkedtek meg a gyerekek.

– Hagyománnyá vált, hogy a város vezetése karácsony közeledtével ebéddel, gyermekműsorral és anyagi támogatással fejezi ki köszönetét a közfoglalkoztatottak számára. Az eseményen elhangzott, 2012-ben több, mint háromszázan vettek részt a programban, idén ez a szám száz alá csökkent.

– “Forrás” címmel nyitották meg a Boróka egyesület képzőművészei és a József Dezső Szakkör művészeinek közös kiállítását. A városi könyvtárban közel harminc vegyes technikával készült alkotás tekinthető meg.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 18.

Témák: – Észt napot tartottak a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán. Az eseményre ellátogatott Raul …