2020. szeptember 29., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 01. 03.

Témák:

– A közösség összefogásának köszönhetően újult meg az ez év februárjában, az időjárás viszontagságai miatt kidőlt kereszt. A Farkas-halmon már az 1800-as években is állt kereszt, de azt az állapota miatt az 1900-as években lecserélték. Ez több, mint ötven év után idén dőlt ki. Ezután a lakosság elkészíttette az új keresztet, melyet a napokban Kovács Péter plébános szentelt meg.

– A Magyar Autóklub megyei szervezete december 30-án díjazta a legkiemelkedőbb szakmai tevékenységet végző rendőröket. Lipták Brigitta és Képíró Bence munkájukkal hozzájárultak a térség közlekedésbiztonságának javításához.

– 500 adag babgulyást osztottak ki az ünnepi időszakban a gyulai gazdaudvarban. Az eseményen a meleg étel mellett ezúttal is téli ruhákkal segítették a rászorulókat, emellett apróbb karácsonyi ajándékokat is összeállítottak a szervezők.

– A Karácsonyi János Katolikus Gimnáziumban közel kétszázan segítettek a gyulai Állatotthon Alapítvány számára, nem utolsó sorban a közel 500 otthonban élő, gazdira váró kedvencnek. Az iskolában szervezett adománygyűjtésen rengeteg kutyaszalámi és egyéb eledel gyűlt össze.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2020. 09. 23.

Témák: – Csoport- és tornaszobával bővült a Románvárosi Óvoda. A több, mint 120 millió forintos …