2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Hét határsértőt fogtak Gyulán, kettőt Békéscsabán

Gyulai Határrendészeti Kirendeltség

Gyulán, 2020. január 4-én 7 óra 15 perc körül elfogtak a rendőrök három külföldit, majd néhány perccel később még egyet ellenőriztek a rendőrök. A négy férfi közül egy líbiai, egy marokkói, ketten pedig algériai állampolgárnak vallják magukat. Egyikőjük sem tudja hitelt érdemlően igazolni azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják őket a Gyula Határrendészeti Kirendeltségre.

Békéscsabán, a vasútállomáson 8 óra 15 perc körül elfogtak a rendőrök két külföldi férfit, akik algír állampolgárnak vallják magukat, de nem tudják hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök előállítják őket a Gyula Határrendészti Kirendeltségre, ahol megtörténik a meghallgatásuk.

Gyulán, a vasútállomáson, 9 óra után néhány perccel feltartóztattak a rendőrök egy külföldit. A magát marokkói állampolgárnak valló férfi nem tudja hitelt érdemlően igazolni személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják őt is a Gyula Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörténik a meghallgatása.

Gyulán, a vasútállomáson, 9 óra 30 perc körül újabb két külföldit fogtak el a rendőrök. A határsértők marokkói állampolgárnak vallják magukat. A két férfi nem tudja hitelt érdemlően igazolni azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök ezért előállítják őket is a Gyula Határrendészeti Kirendeltségre.

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …