2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 01. 08.

Témák:

– A Gyulai Turisztikai Kft új célkitűzései között szerepel a gyulai márkastratégia megalkotása, valamint az új városi arculati kézikönyv elkészítése. A következő időszakban egy új vendégkört is meg szeretnének szólítani a városban, emellett ebben az évben döntés születhet az idegenforgalmi adó emelésének mértékéről is.

– Várhatóan tavasszal befejeződik a gyulai Máriás-ház felújítása. – számolt be róla Mittag Mónika, a körzet képviselője a 3Témában. A műsorban szó esett még a német nemzetiségi önkormányzatok feladatairól, erről is beszélt a gyulai és a megyei szervezet elnöke.

– Több kérést is megfogalmazott a Gyulai Közüzemi Kft a fenyőfák begyűjtésével kapcsolatban. Bányai György üzemvezető helyettes azt mondta, megtisztított, díszektől mentes, elérhető helyekre kirakott növényeket szeretnének elszállítani.

– Az új év kezdetén a társasházak közös képviselőinek és a tulajdonosoknak több közös döntést is meg kell hozniuk, mint amilyen az évi költségvetés vagy az esetleges felújítások. A rendszeressé vált fagypont alatti hőmérséklet miatt pedig fel kell készülniük az esetleges hó- és jégmentesítésre is.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 12.

Témák: – A város tíz pontján, összesen 255 millió forintból újulnak meg utak, útszakaszok és …