2021. június 13., vasárnap
FONTOS

Bankkártyával is fizethetünk a parkolásért Gyulán

Már az új automatát használhatták pénteken, a Kossuth tér 1. szám alatt a parkolódíjat fizetők. A jegy kiadásához a korábbiakhoz képest több gombot kell megnyomni, de az egyik első vevő, Putnoki Attila szerint gördülékeny volt a vásárlás.

Az egyik legnagyobb újdonság az, hogy a régi készülékekkel szemben az új automatáknál bankkártyával is lehet fizetni, a művelet pedig nem vesz igénybe több időt, mint ha bármelyik boltban fizetünk a kártyával.

Az üzemeltető cég képviselője, Bányai György emlékeztetett, Gyulán 2002 óta ők működtetik a parkolási rendszert, ennyi idő alatt pedig időszerűvé vált a fejlesztés. Az első hat automatát a Kossuth téren, a kórház és a várfürdő környékén állították fel, mindet a régiek helyére. Idén további hét berendezést szeretnénk beszerezni.

A parkolási díjak egy ideje nem változtak Gyulán, idén viszont emelkedtek az árak. A részleteket a Gyulai Közüzemi Kft honlapján lehet megtekinteni.

Nézze meg ezt is:

Tanulmányút Zalaegerszegen

A zalai iparfejlesztés gyakorlatával ismerkedtek térségünk politikai szereplői – derült ki Görgényi Ernő gyulai polgármester …