2022. szeptember 25., vasárnap
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 01. 15.

Témák:

– Egy nyári állattartást kiszolgáló karámrendszer és a hozzá tartozó szociális épület valósul meg a Körös-Maros Nemzeti Park területén. A létesítmény helyet biztosít a téli szálláshelyről oda kerülő szürkemarhákat. Itt fogják szétválogatni, gulyába rendezni őket.

– Rendkívüli ülést tartott a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlése. A napirendek között a munkaprogram és az idei költségvetés elfogadása is szerepelt.

– Közel 19 ezer regisztrált vállalkozás számára nyújt folyamatos szakmai tanácsadást a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Ebben az évben is személyre szabottan mutatják meg, hogy milyen pályázati forrásokat vehetnek igénybe a cégek, hiszen 2020-tól jelentős változások érték ezt a területet is. Emellett a kamara nagy hangsúlyt fektet a munkaerőhiány kezelésére.

– Az Implom József Általános Iskolában is megemlékeztek a 75 évvel ezelőtt Málenkij-robotra hurcolt német származású lakosokra. Az iskolások dalokkal, versekkel és interaktív előadásaikkal elevenítették fel a túlélők visszaemlékezéseit.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2022. 09. 20.

Témák: – “Gyula nyitva van, Gyula nyitva marad!” Ezt írta közösségi oldalán Görgényi Ernő polgármester …