2024. április 20., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 01. 16.

Témák:

– 50 millió forintos állami támogatást biztosít az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Gyula Várszínház színpadának és nézőterének cseréjére. A színpad, illetve a közel 350 fős nézőtér becsült bekerülési nettó összege nem tartalmazza a nézőtéri székeket. A rögzíthető székek további 15 millió forintba kerülnek, melynek beszerzési költségét a gyulai önkormányzat biztosíthatja.

– Napok óta sózzák a csúszós utakat, kerékpárutakat, járdákat a Közút és a Gyulai Közüzemi Kft munkatársai. Csak az utóbbi cég az elmúlt időszakban 100 tonna sót használt fel a csúszásmentesítéshez.

– Megkezdődött a téli felkészülés a Grosics Akadémián. A játékosok jelentős része heti hét edzésen vesz részt ebben az időszakban.

– Idén is számos programot szervez a Gyulai Ifjúsági Klub. A városi diákönkormányzat tagjai már javában készülnek a diákpolgármester-választásra, illetve jelentős változás következhet be a Játékváros életében is.

– Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vett a rendőrség egy férfit Békés megyében. Hét, vele kapcsolatban álló fogyasztót is elfogtak.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 16.

Témák: – Az utolsó gyulai Auschwitz-túlélő fia, Diósi Lajos beszélt többek között a helyi zsidóság …