2024. április 19., péntek
FONTOS

Három futó és két dobó készül a szombati, budapesti nyílt bajnokságra

Ezeken a felvételeken a Gyulasport ifjú atlétái melegítenek csütörtöki edzésük előtt.

A téli időszakban általában két helyszínen, a Gyulai Várnál és az Implom iskolánál zajlanak tréningek, most éppen az említett iskola körül fognak futni a sportolók. A felkészülés jelen időszakban korántsem zajlik kellemes körülmények között, de sokan már javában a fedett pályás megmérettetésekre készülnek.

A hétvégén már a fővárosba utaznak a futók a Budapesti Nyílt Bajnokságra. A versenyzők között lesz Molnár Balázs is, aki tavaly bronzérmesként tért haza az országos ifjúsági bajnokságról.

A budapesti versenyen három futó és kettő dobóatléta fogja megmérettetni magát a Gyulasport színeiben. A futóknak jelenleg hetente 5 edzésük van, plusz a sportolók hétvégente sem pihennek, ezeken a napokon egyénileg készülnek.

A téli, kültéri edzések bizonyos szemszögből nehezebbnek tűnhetnek, leginkább a hideg miatt. Ugyanakkor a kinti tréningek pozitívan hatnak az atléták szervezetére, mentálisan is jobban felkészíti őket a versenysportra.

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …