2024. április 20., szombat
FONTOS

Számos programot szerveznek az ifjúsági klubban

A napokban tartotta félévindító gyűlését a városi diákönkormányzat, ahol az elkövetkezendő időszak legfontosabb eseményeivel kapcsolatban hoztak döntéseket.

Szabó Enikő, a Gyulai Ifjúsági Központ szakmai vezetője elárulta, kitűzték a szakmai nap és az ifjúsági bál dátumát is, emellett – ahogy az első félévben, úgy a másodikban is – folytatódik a “DÖK-életlen” elnevezésű projekt. A jövőheti gyűlésen pedig a városi diákönkormányzat elnökségét választják meg. Hozzátette, manapság az iskolások körében egyre kisebb népszerűségnek örvend az érdek-képviseletbe való jelentkezés, így ebben a tanévben jóval kevesebben vannak.

A Gyulai Ifjúsági Központ idén is megszervezi a Hetedhét Játékvárost, melynek reményeik szerint ismét az ötös iskola adhat otthont. A július 6 és 17-e között zajló táborba azokat a gyerekeket várják, akik ez év májusáig betöltik a 8. életévüket, valamint befejezik az első osztályt is, és még nem múltak el 13 évesek. Az ebben az esztendőben 12. alkalommal megrendezett nyári tábor témája az olimpia, ahol számos újítást tartogatnak fiatalok számára.

A tájékoztató szülői értekezletet január 30-án, 17 órakor a lila iskolában tartják, az online jelentkezési felület pedig február 5-től 8-ig válik elérhetővé.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …