2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 01. 31.

Témák:

– Intenzív, fejlődő időszakot él a hazai, egyben a Békés megyei mezőgazdaság – hangzott el a pénteki, békéscsabai sajtótájékoztatón, melyen az térségi agrárszektor elmúlt évét értékelték. Az eseményen Takács Árpád kormánymegbízott azt mondta, a források lehívásában és felhasználásában kiválóan vizsgázott az agrárkamara és a kormányhivatal.

– A hatékonyság javítása és az automatizálás lesz a trend idén a munkaerőpiacon. A szakemberek a 2020-as év egyik jellemző változásaként beszélnek a részmunkaidő vagy távmunka megerősödéséről. A Gyula Tv kérdéseire a Profession.hu HR vezetője válaszolt.

– Két gyulai óvodában is megújítják a játszóudvar burkolatát – jelentették be az egyik érintett intézményben. A Törökzugi és a Mágocsi úti intézményben összesen 7 millió forintból végzik el a fejlesztést.

– Országos elismerést kapott a napokban az Erkel Ferenc Gimnázium a diákolimpiákon mutatott aktivitásért. Az intézmény képviselői nemrég Budapesten vehettek át elismerést.

– 2019-ben internetes szavazáson három választható madárfajra lehetett szavazni, melyekből végül az erdei fülesbagoly lett az idei év madara. A gyulai Csónakázó-tó melletti fákon számtalan példány található belőlük.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …