2024. április 16., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 02. 06.

Témák:

– Mérföldkőnek mondható a 2020-as év a Békés megyei útfejlesztések terén – derült ki Kovács József országgyűlési képviselő szavaiból. A politikus elmondta, idén kijelölik a 47-es főút új nyomvonalát, és több fontos, rosszabb állapotú szakasz megújulhat.

– A hazai turizmus meghatározó szereplői között említik Komoróczki Alizt, a Gyulai Turisztikai Kft ügyvezetőjét és Görgényi Ernő polgármestert.

– A gyulaiak minél szélesebb körével kell megismertetni Bay Zoltán rendkívüli életművét – hangzott el a Magyar Radarcsillagászat Napjának csütörtöki, gyulai ünnepségén. A gyulavári születésű Bay Zoltán volt az, akinek kísérletei megteremtették az űrkutatás modern korszakának a kezdetét.

– Hogyan kell kezelni a magas lázat vagy mikor kell orvoshoz fordulni a gyermekkel? Többek között ezekre a kérdésekre adott választ az előadó gyermekorvos, Abdulrahman Abdulrab Mohamed kedd délután, a Mágocsi utcai óvodában rendezett felvilágosító programon.

– Grecsó Krisztián: Megyek utánad című művének feldolgozását láthatta a gyulai közönség a Várszínház legutóbbi, kamaratermi előadása során. A történet egy ember életét dolgozza fel és mutatja be, a főszereplő szerelmi életén keresztül.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 11.

Témák: – A költészet megszerettetését nem lehet elég korán kezdeni. A József Attila szobornál a …