2021. április 18., vasárnap
FONTOS

Illegális játéktermet számolt fel a rendőrség Gyulán és Békéscsabán

Számítógépeket és pénzt foglaltak le a Gyulai Rendőrkapitányság nyomozói 2020. február 6-án Gyulán, egy szórakozóhelyen.

A bárban, egy elkülönített helyiségben hatósági engedély nélkül játékterem üzemelt. Azok a vendégek, akik próbára szerették volna tenni a szerencséjüket, az alkalmazottaknak különböző összegeket fizettek be, ezután beengedték őket az egyébként zárt szobába. Számítógépeken különböző játékokat játszhattak, és a megszerzett pontjaikat pénzre válthatták.

A Gyulai Rendőrkapitányság a gépeket lefoglalta és egy 48 éves békéscsabai férfit, valamint a szórakozóhely üzemeltetőjét, egy 37 éves gyulai nőt tiltott szerencsejáték szervezése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. További két alkalmazott ellen büntetőeljárás indult.

A nyomozás eddigi adatai szerint a gyulai mellett az őrizetbe vett férfihez köthető egy békéscsabai vendéglátóhely is, ahol szintén volt engedély nélkül működő játékterem. Ott a gyulai intézkedéssel egy időben a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei tartottak házkutatást. Lefoglaltak három számítógépet és előállították a gépeket kezelő, játékosokat fogadó két nőt, akik ellen szintén büntetőeljárás indult.

Nézze meg ezt is:

Hétfőtől a teljes létszámot várják a gyulai óvodákban, az iskolákban is fertőtlenítették a tantermeket

A gyulai óvodákban és általános iskolákban már javában készülnek a hétfői újranyitásra, április 19-től ugyanis …