2020. szeptember 29., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 02. 11.

Témák:

-Újabb fejlesztések várhatóak a gyulai sportpályán – számoltak be róla a kedd délelőtti, helyszíni sajtótájékoztatón. A sportolók hamarosan egy saját testsúlyos edzésre alkalmas kondiparkot vehetnek használatba, az ide érkező családok számára pedig új játszótér épül.

– Egy esetet nem számítva nagyobb gond nélkül vonult át a jégesőt is hozó vihar Gyulán. Az erős szél megrongálta a kórház egyik épületének a tetejét.

– Együttműködési megállapodást kötött a gyulai könyvtár és a helyi egészségfejlesztési iroda. Mindez többek között új, közös programok megrendezését is jelentheti. Hír még a bibliotéka háza tájáról, hogy hamarosan bevezethetik az elektronikus kölcsönzést a gyulavári fiókkönyvtárban.

– A Gyulai Várban, az Almásy-kastélyban és az Erkel Ferenc Emlékházban húsz interaktív programmal készülnek mindazok számára, akik a Szerelmesek hétvégéjén érkeznek. A vendégek február 14-től 16-ig a Valentin-naphoz kapcsolódóan többek között szerelmi jósláson és romantikus kiállítótéri kalandon is részt vehetnek.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2020. 09. 23.

Témák: – Csoport- és tornaszobával bővült a Románvárosi Óvoda. A több, mint 120 millió forintos …