2024. április 23., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 02. 19

Téma:

– A Paradicsomi lakótelepen észlelt problémákat a kivitelező minden esetben a saját költségén kijavítja – tájékoztatott Szabó Jenő, az Otthon Lakásszövetkezet elnöke. A közeljövőben egy műszaki ellenőrrel közösen kívánják feltérképezni, megoldani a lakók által jelentett hibákat.

– Az M44-es gyorsforgalmi autóúttal Békés megye is csatlakozik az ország fejlődéséhez, így gyorsabb ütemben haladhat a térség felzárkóztatása – mondta Nagy Mihály László 3Téma című műsorunkban. A VOSZ megyei szervezetének elnöke szerint az előrelépés másik jelentős pillére a szakképzés lehet, mely itthon tartja a munkaerőt.

– Hét éve hívták életre azt a Társadalombiztosítási Fórumot, melyet szerdán újra megrendeztek. A program elsősorban a hatósági munkát is ellátó társadalombiztosítási kifizetőhelyek ügyintézőinek szól, hogy naprakész információkkal rendelkezzenek a szakterülethez szorosan kapcsolódó jogszabályváltozásokról.

– Újabb országos versenyen szerepeltek a Gyulasport fiatal atlétái. A legutóbbi budapesti OB-n az egyesület két futója és egy súlylökője is szép eredménnyel térhetett haza.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 18.

Témák: – Észt napot tartottak a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán. Az eseményre ellátogatott Raul …