2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Ismét országos versenyen jártak a Gyulasport fiatal atlétái

Ismét országos versenyen szerepeltek a Gyulasport atlétái, legutóbb a budapesti BOK-Csarnok adott otthont Magyarország Fedettpályás Serdülő Atlétikai Bajnokságának. A gyulaiak közül három fiatal képviselte városunkat, Kis Petra Sára és Cseke Gábor 800 méteres síkfutásban álltak rajthoz. Kis Petra Sára a 10. helyen végzett idei első megmérettetésén.

Cseke Gábor első korosztályos, országos, fedettpályás versenyén szerepelt, aki szintén szép idővel ért célba, később egy sajnálatos hiba miatt azonban kizárták a versenyből.

Ezek a felvételek már a gyulai sportpályán készültek, Annus Andor tanítványa, Török Tamás lökte el a súlyt a hétközi edzésen. A budapesti országos bajnokságon egy 11.66-os lökéssel tette le a névjegyét, a fiatal sportoló ezzel a 7. helyet érte el.

A verseny napján a versenyzőknek egy kisebb kellemetlenséggel is meg kellett birkózniuk, a fővárosba tartó vonatuk ugyanis közel egy órát késett. Ez a versenyre való nevezést is megnehezítette, nem utolsó sorban a bemelegítés rovására is ment. – vázolta a körülményeket Annus Andor súlylökő edző.

A sportolóknak sok idejük nem jut a pihenésre, a fedettpályás bajnokságok ugyanis még folytatódnak február végén, illetve március elején.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …