2024. április 16., kedd
FONTOS

Társadalombiztosítási fórumot tartottak Békéscsabán

Sok más mellett a szociális hozzájárulási adót érintő változásokról is szó esett azon a Társadalombiztosítási Fórumon, melyet szerdán rendeztek meg a Békés Megyei Kormányhivatal békéscsabai központjában.

A programon Bogdán Zsuzsanna, a Magyar Államkincstár főosztályvezetője az egészségbiztosítási pénzellátások aktualitásairól tartott előadást, külön hangsúlyt fektetve a nagyszülői Gyed az örökbefogadói díj bevezetésével kapcsolatos változásokra.

Az alapvetően nyílt fórumon elsősorban a társadalombiztosítási kifizetőhelyek ügyintézői vettek részt, de a Magyar Államkincstár munkatársai és több Békés megyei cég képviselője is jelen volt.

Az előadások a társadalombiztosítás valamennyi szakterületét érintették. A nyugdíjbiztosítást, rehabilitációs ellátásokat éppúgy, mint az egészségbiztosítást vagy a családtámogatási ellátásokat. A fórumon elhangzottak azért is bírnak jelentőséggel, mert a tapasztalatokat feldolgozzák, összegzik és figyelembe veszik a következő rendezvény tervezése, előkészítése során.

Nézze meg ezt is:

Megújult a kispiac, már tervezik a folytatást

  Szombat délelőtt már a felújított törökzugi kispiacon jelenthette be Vigné Fábián Diána és Kónya …