2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 02. 25.

Témák:

– Kedden, a Békés Megyei Központi Kórház gyulai tagintézménye adott otthont a Magyar Ápolás Napi ünnepségnek. A Kossuth Zsuzsanna, a hazai betegellátás történetének kiemelkedő alakja tiszteletére rendezett eseményen idén Szabó Gyöngyi és Nógrádi Éva érdemelte ki az Év Szakdolgozója díjat.

– 25 éves a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A keddi, békéscsabai gazdaságpolitikai fórumon, gazdasági évnyitón elemezték a megye helyzetét, valamint meghatározták a tennivalókat. Idén is megjelent a TOP 100 kiadvány, melyben összefoglalták a megye legeredményesebb vállalkozásait.

– A kommunista diktatúrák áldozataira emlékeztek Gyulán Erdődi Lajos Béke sugárúti emlékoszlopánál. Beszédében Ökrös István arra figyelmeztetett, hogy a fiatalabbaknak is meg kell tudniuk, mit jelentett nem is olyan régen ilyen rendszerben élni.

– Március elsejével várhatóan a város két területén megváltozik a parkolási rend. A változás a Vértanúk útján épült új parkolókat, valamint a Honvéd lakótelep belső részét érinti.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 22.

Témák: – Már hagyomány, hogy a víz világnapja alkalmából 2010 óta minden évben bemutatkozik az …