2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 03. 05.

Témák:

– Helyi tehetségkutató programok mellett hangszeres próbák helyszíne is lehet a gyulai Zeneműhely, melynek a napokban kezdik meg a kialakítását. A csütörtöki, helyszíni sajtótájékoztatón elhangzott, a városban 9 új közösségi teret alakítanak ki, vagy korszerűsítenek. Év végére valamennyi esetben látható eredmények várhatók.

– Március elsejétől a Csigakertben található Vízműtelep is bekerült a városban található természetvédelmi területek körébe – hangzott el a csütörtöki, helyszíni sajtótájékoztatón. A Zöld város program értelmében, a legutóbbi képviselő-testületi ülésen módosított rendelet hosszútávon is hozzájárul a természeti értékek megőrzéséhez.

– Szerdán nyitották meg Csendes Ferenc, békéscsabai képzőművész kiállítását a megyei kormányhivatalban. A hetvenöt éves alkotó születésnapja alkalmából rendezett tárlat az “Emberek a természetben” címet viseli.

– A tavasz volt a témája a József Dezső alkotókör idei első, gyulai tárlatának, melyet a Pándy galériában rendeztek meg. Az egyesület új vezetése sok programot tervez a következő időszakra.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 15.

Témák: – Péntek késő délután, a Százéves cukrászda udvarán tartott programismertető fórumon jelentette be Görgényi …