2024. április 24., szerda
FONTOS

Retro bál tombolabevételével segítik a koraszülötteket

Március 13-án első alkalommal rendezik meg a Gyulavári Almásy kastélyban a jótékonysági retro partit, a tombola jegyekből befolyt bevételt pedig a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány számára ajánlják fel. Ezt jelentették be a péntek délelőtti, helyszíni sajtótájékoztatón, ahol Ráki Zsolt, a Körös-Maros Biofarm ügyvezető tulajdonosa elmondta, a cég régóta gazdálkodik Gyulaváriban, így most szeretnének közösségépítő tevékenységet is folytatni, mely ez esetben egy nemes ügyet is szolgálna.

Minden segítség jól jön – nyugtázta a kezdeményezést a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány elnöke. Abdulrahman Abdulrab Mohamed emlékeztetett: a mentőautó megvásárlása kapcsán széles körű összefogás bontakozott ki a megyében, azonban a működéshez is szükséges a források bevonása, így örömmel fogadták ezt a kezdeményezést.

A koraszülöttmentő alapítvány az elmúlt, szűk egy évben mintegy százhúsz olyan csecsemőnek segített, akik nélkülük jóval rosszabb esélyekkel indultak volna az életben. az egy éves működés költsége minimum 20-25 millió forint, így örömmel veszik további támogatók jelentkezését.

Nézze meg ezt is:

Rendőrök és rendőrségi dolgozók vehettek át jutalmat a Rendőrség Napján

  Szent György nap, a Magyar Rendőrség Napja alkalmából 2024. április 23-án állománygyűlést tartottak a …