2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 03. 10.

Témák:

– A Békés Megyei Kormányhivatal és a járási hivatalok az elmúlt évre tervezett feladatokat végrehajtották – fogalmazott Takács Árpád kormánymegbízott a keddi, évértékelő sajtótájékoztatón. A tavaly nyitott kormányablakok létjogosultsága is beigazolódott, hiszen az itt nyújtott szolgáltatásokat közel 500 ezren vették igénybe. Az eseményen elhangzott, ebben az évben jelentős átalakuláson megy keresztül a kormányhivatal, valamint a közigazgatás.

– Megkezdődött az irodák kiajánlása, így hamarosan kezdő vállalkozók vehetik igénybe a Stéberl-ház szolgáltatásait. Az önkormányzat pályázati forrásból korszerűsítette az épületet, melyben 5 egységre osztva 14 iroda található.

– Utasítást állított össze a városi cégek és intézmények vezetői számára az a gyulai, önkormányzati munkacsoport, mely a koronavírus-fertőzéssel kapcsolatban ülésezett.

– Táncszínházi passiójáték várta legutóbb a Gyulai Várszínház kamaratermébe látogatókat. Az Idegen című előadás a biblikus történetiséget, Márk evangéliumát alapul véve tett kísérletet az ikonikus és a hétköznapi elemek érzékeny elegyítésére.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …